Despre

Despre Osborn
Când începi cu Osborn, termini primul.

De la fondarea companiei Osborn în 1887, succesul a fost întotdeauna despre asigurarea faptului că termini primul. La fel a fost şi în ultimul deceniu, săptămână sau în ultima oră, foarte mulţi clienţi s-au bazat pe soluţia potrivită oferită de Osborn.

Ca şi lider global în soluţii de tratare a suprafeţelor şi finisare, au mai multe patente pe produse şi procese decât toate companiile care fac acelaşi lucru combinate. Expertiza de inginerie şi abilităţile de măiestrie este ceea ce diferenţiază brandul Osborn. Aceştia sunt experimentaţi în soluţii de tratare a suprafeţelor şi unelte de finisat, colaborând cu clienţii pentru obţine rezultatele optime.

În adiţia la mai mult decât 10,000 de produse standard vândute în mai mult de 120 de ţări, oferim sprijin local în lume. Aşa că, indiferent unde te afli, vei avea întotdeauna acces la expertiza aplicaţiilor Osborn şi cele mai bune soluţii practice ale industriei.

www.osborn.com

Sediu DroncoDespre Dronco

Dronco este în top 5 distribuitori din Europa în câmpul de discuri abrazive şi îşi vinde produsele la nivel mondial în aproximativ 120 de ţări. Gama acestora de discuri de tăiere, ascuţire şi abrazive, unelte de diamant, ceramice abrazive, foi de hârtii abrazive şi perii tehince sunt renumite pentru calitatea sa nemaipomenită printre comercianţi profesionişti şi utilizatorilor la nivel mondial.

Încă din luna iunie a anului 2015, Dronco face parte din Jason Industries, grupul de care aparţine şi Osborn. Această fuziune a două întreprinderi în suprafaţă înseamnă o mulţime de sinergii. Produsele celor de la Dronco şi Osborn se complimentează foarte bine între ele. Portofoliul include acum mult mai multe aplicaţii. Astfel aceştia sunt lideri globali în furnizarea soluţiilor complete pentru suprafeţe mecanice.

www.dronco.de